Maandag t/m vrijdag
8.00 uur - 12.15 uur
13.15 uur - 18.00 uur

Vrijdag koopavond
19.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag
8.00 uur - 16.00 uur

0529 - 481 271

Veldweg 15, Dalfsen

Molen Massier

Een actie voor ieder seizoen

In welk seizoen we ons ook bevinden, Massier Diervoeders is er klaar voor! Naast ons vaste assortiment hebben we namelijk altijd producten in huis om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de vier seizoenen.
 
Overzicht acties

Loop gerust even binnen bij de molen voor een verse kop koffie of een rondleiding. Elke woensdag- en zaterdagmiddag is de molen geopend. Jaarlijks op de tweede zaterdag in mei, de dag voor Moederdag, wordt de Molen Massier Markt georganiseerd. Een knusse markt met een grote variatie aan kramen, muziek en demonstraties. En ook de 2e hands boeken vinden op grote schaal hun weg naar een nieuwe eigenaar. De markt wordt georganiseerd door vrijwilligers en de opbrengst komt ten goede van  Molen Massier. Voor inlichtingen en aanmeldingen kunt u terecht bij J. Huzen. 0529-484500.  emailadres;  johnhuzen@hetnet.nl

Molen Massier staat op het erf van firma Massier Diervoeders, direct naast onze winkel, en is van grote afstand zichtbaar als u over het Westeinde vanuit de richting Zwolle-Dalfsen naar Nieuwleusen rijdt.

 

In 1893 is de familie Massier in het bezit gekomen van de molen. Jarenlang hebben boeren hun granen met paard en wagen naar de molen gebracht om het hier te laten malen. Drie generaties Massier hebben op die manier in Nieuwleusen en in het Dalfser Veld een belangrijke rol gespeeld bij het leveren van diervoeders en maal voor de bakkers. In 2006 heeft de familie Massier afstand gedaan van de molen en is hij overgedragen aan Stichting Molen Massier.

De molen is gerestaureerd en vanaf de zomer van 2008 heeft Nieuwleusen weer een draai- en maalvaardige molen. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd door de vele vrijwilligers van de molen, zoals fiets- en wandeltochten, boekenmarkten, maar ook de jaarlijkse voorjaarsmarkt op de tweede zaterdag van mei. De molen wordt zelfs als trouwlocatie verhuurd.

Komt u op woensdag- of zaterdagmiddag in onze winkel, loopt u dan gerust even binnen bij de molen voor een verse kop koffie of een rondleiding.

Openingstijden Molen:
woensdag: 13.30 uur tot 17.00 uur
zaterdag: 13.00 uur tot 16.30 uur

www.molenmassier.nl