Maandag t/m vrijdag
8.00 uur - 12.15 uur
13.15 uur - 18.00 uur

Vrijdag koopavond
19.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag
8.00 uur - 16.00 uur

0529 - 481 271

Veldweg 15, Dalfsen

Een actie voor ieder seizoen

In welk seizoen we ons ook bevinden, Massier Diervoeders is er klaar voor! Naast ons vaste assortiment hebben we namelijk altijd producten in huis om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de vier seizoenen.
 
Overzicht acties

bemesting_tuin

 

Bemesten, onkruid wieden, mos bestrijden en het repareren van slechte stukken in uw gazon kan het beste gebeuren in het voorjaar. Om de hele zomer weer van prachtige planten en een mooi gazon te kunnen genieten, heeft uw tuin extra voedingsstoffen nodig. Wij hebben alles in huis om uw tuin optimaal tot bloei te laten komen.

Korrelkalk  reguleert de zuurgraad (Ph-waade) van de bodem en voorkomt daarmee verzuring. De juiste zuurgraad is belangrijk voor een goede ontwikkeling van uw gazon en al uw planten, struiken en bomen. Het stimuleert de ontwikkeling van micro-organismen en verhoogd zo de bodemvruchtbaarheid. Korrelkalk bevordert de opname van noodzakelijke voedingselementen zoals stikstof, fosfaat, kalium en magnesium. Regelmatig korrelkalk strooien, zorgt voor een goed, luchtige bodemstructuur. Dologran korrelkalk is verkrijgbaar in zakken  van 10 en 25 kg.

 

 

 

 

 

IJzersulfaat voor het doden van mos in uw gazon. Na het strooien wordt het mos zwart, maar blijft uw gras groen. Het dode mos haalt u er uit met een verticuteermachine of verticuteerhark. Verticuteermachines zijn bij ons te huur en kunt u reserveren in de winkel.

Organische meststoffen zorgen voor een dichte structuur van uw gazon en een mooie, donkergroene kleur van het gras. Door de natuurlijke samenstelling  komen de meststoffen geleidelijk vrij, waardoor het 3 tot 4 maanden voeding voor uw tuin geeft.

Kunstmest is een snel werkende meststof wat u kunt gebruiken om een gazon snel op te knappen of de grond te verbeteren. Kunstmest zorgt voor een snelle groei en heeft een werkingsduur van 5 tot 6 weken.  Zakken kunstmest zijn verkrijgbaar in 10 kg en 25 kg.  (bijv.12-10-18 mengmest)

En dan is er ook nog een mix van gemengde organische en kunstmeststoffen. Vraag in de winkel rustig om advies. Wij nemen alle tijd voor u en helpen u graag.

Compost  bevat alleen organische stoffen en is dus 100% natuurlijk. Per kubieke meter in het voorjaar verkrijgbaar.

Champost bestaat uit een mengsel van paardenmest, stro, kippenmest, gips en veen en is ook in het voorjaar per kubieke meter verkrijgbaar.

In onze winkel vindt u o.a. het hele assortiment van Ecostyle, geschikt voor gazon, sier-,fruit- en moestuin.  Of u nu prachtige, gekleurde hortensia’s heeft, groene hagen van buxus of verse groenten in uw moestuin. Ecostyle heeft voor elke plant speciale bemesting samengesteld.