Maandag t/m vrijdag
8.00 uur - 12.15 uur
13.15 uur - 18.00 uur

Vrijdag koopavond
19.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag
8.00 uur - 16.00 uur

0529 - 481 271

Veldweg 15, Dalfsen

Honden > Accessoires

Een actie voor ieder seizoen

In welk seizoen we ons ook bevinden, Massier Diervoeders is er klaar voor! Naast ons vaste assortiment hebben we namelijk altijd producten in huis om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de vier seizoenen.
 
Overzicht acties

Hondenaccessoires

Een hond heeft beweging nodig! Lekker wandelen in het bos of rennen over het strand, een hond wil niks liever. Maar ook het vertrouwde rondje door de buurt is natuurlijk al iets om naar uit te kijken voor uw hond. Wij hebben alles in huis om uw hond goed aan te lijnen. Riemen, flexi-lijnen en halsbanden zijn volop op voorraad.

 

Zeker in het donker is het belangrijk dat u en uw hond gezien worden! Kijk daarom ook eens bij de lichtgevende halsbanden, riemen en halsbanden met reflectie, speciale lampjes voor aan de halsband of reflecterende vestjes voor hond én baas.

Wat hebben we nog meer voor uw hond
Voer- en drinkbakken in vele kleuren en maten, een enorm uitgebreid assortiment speelgoed, omheiningssystemen, borstels, kammen, poepzakjes met houders, gordels voor uw hond in de auto, enzovoort. Kom langs en verbaas u over de mogelijkheden!