Maandag t/m vrijdag
8.00 uur - 12.15 uur
13.15 uur - 18.00 uur

Vrijdag koopavond
19.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag
8.00 uur - 16.00 uur

0529 - 481 271

Veldweg 15, Dalfsen

Knaagdieren > Voeders

Een actie voor ieder seizoen

In welk seizoen we ons ook bevinden, Massier Diervoeders is er klaar voor! Naast ons vaste assortiment hebben we namelijk altijd producten in huis om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de vier seizoenen.
 
Overzicht acties

knaagdieren_konijn

Konijnen hebben een  gebalanceerd voedingsplan nodig wat vooral uit hooi en droogvoer bestaat. Met de juiste mix van deze ingrediënten blijft uw konijn fit en gezond.

Voor cavia’s is het vooral belangrijk dat ze extra vitamine C krijgen in hun voeding, omdat de cavia als één van de weinige dieren zelf geen vitamine C aanmaakt. Bij ons vindt u voor alle knaagdieren, waaronder hamsters, cavia’s, ratten, gerbils en eekhoorns een groot assortiment hooi, gemengd voer en biks.

Kijkt u ook eens bij de speciale snoepjes en knaagblokken. Met een knaagblok houdt u het gebit van uw knaagdier en konijn optimaal.  Heeft u advies nodig, wij helpen u graag!

Wij zijn leverancier van Versele Laga, Beaphar, Hope Farms, Kasper Faunafood en Supreme Selective variërend van 400 gram tot 20 kilogram.