Maandag t/m vrijdag
8.00 uur - 12.15 uur
13.15 uur - 18.00 uur

Vrijdag koopavond
19.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag
8.00 uur - 16.00 uur

0529 - 481 271

Veldweg 15, Dalfsen

Overige > Gereedschappen

Een actie voor ieder seizoen

In welk seizoen we ons ook bevinden, Massier Diervoeders is er klaar voor! Naast ons vaste assortiment hebben we namelijk altijd producten in huis om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de vier seizoenen.
 
Overzicht acties

overig_gereedschappen

Tuingereedschappen

Bij Massier Diervoeders vindt u een grote variatie aan tuingereedschappen en stalbenodigdheden. In de winkel hebben we een lange muur speciaal ingericht met allerlei soorten spades, harken, batsen en mestvorken, verkrijgbaar in verschillende maten. Ook voor snoeiwerk en besproeien hebben wij het juiste gereedschap. Wij zijn leverancier van o.a. Gardena en Middelwijk Eurotool.

Altijd op voorraad zijn de stevige Fort Kruiwagens!

Heeft u kinderen die graag meehelpen in de tuin of op de boerderij? Wij hebben ook fleurig kindergereedschap en handige overalls.

Goed gereedschap is het halve werk!

 

Gereedschappen

Boren, tangen, hamers en zagen, u vindt het in de speciale hoek voor de gereedschappen. Wi zijn leverancier van onder andere de merken KWB, Skandia en Hitachi.

IJzerwaren

In een grote wandkast hebben we een royale keuze in spijkers, schroeven en moeren. Maar ook voor musketon- of karabijnhaken hebben wij in het assortiment.

Verf

Massier Diervoeders heeft verschillende merken verf, verfbeits, teer, houtcoat zwart en bruinoleum in het assortiment. Alles voor uw verfklus buitenshuis vindt u bij ons in de winkel. Bekende merken zijn onder andere Wijzonol, Elma, Hammerite, Tenco, Bison, enzovoort.

Elektriciteit

Bij Massier Diervoeders kunt u ook terecht voor spaarlampen, zaklampen, batterijen, bouwlampen, verlengsnoeren, haspels en stekkers. Kom rustig langs in onze winkel, wij helpen u graag!