Maandag t/m vrijdag
8.00 uur - 12.15 uur
13.15 uur - 18.00 uur

Vrijdag koopavond
19.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag
8.00 uur - 16.00 uur

0529 - 481 271

Veldweg 15, Dalfsen

Paarden > Stalbenodigdheden

Een actie voor ieder seizoen

In welk seizoen we ons ook bevinden, Massier Diervoeders is er klaar voor! Naast ons vaste assortiment hebben we namelijk altijd producten in huis om tegemoet te komen aan de specifieke wensen van de vier seizoenen.
 
Overzicht acties

paarden_stalbenodigdheden

Van oorsprong is Massier Diervoeders een fouragehandel voor de veeteelt en paardenhouderij. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor hooi, stro, vlas, uitgezeefd vlas, zaagsel, houtvezels, gehakseld stro en aubiose. Wij verkopen per pak of per pallet. Vraag vrijblijvend om informatie in de winkel, via de telefoon of per mail. Bij grotere partijen kan aan huis geleverd worden.

In de stal kunt u niet zonder het juiste gereedschap. Wij hebben altijd mestvorken, vijgenvorken, emmers en stevige kruiwagens op voorraad.

Ook voor een perfecte afrastering om uw weiland kunt u bij ons terecht. Op uw verzoek maken wij voor u een offerte. In onze winkel vindt u lint, koord, klemmen, schroefdraad, isolatoren, enzovoort in verschillende maten. Tevens hebben wij teerpalen en geïmpregneerde palen. Wij zijn onder andere leverancier van Pel en Middelwijk-Ako.