Potgrond, tuinaarde en bodemverbeteraars

 Massier biedt een ruime keuze aan potgrond, tuinaarde en bodemverbeteraars 

Universele potgrond, geschikt voor alle bloemen en planten, een kwaliteitspotgrond voor alle binnen en buiten planten, Te gebruiken voor het opvullen van potten en bloembakken. Potgrond bevat een organische bemesting voor 100 dagen. RHP keurmerk (gegarandeerd goede en schonen grond)

Bemeste tuinaarde
is ideaal voor het ophogen, egaliseren en onderhouden van uw tuin of border. Het is een product waaraan geen organische- of kunstmest toegevoegd is. De bemesting bestaat bij dit product uit de champignonmest.

Turfstrooisel is geschikt voor onderhoud en verbetering van de bodemstructuur. De bodem wordt kruimelig, waardoor een goed bewerkbare, rulle bodem ontstaat. Turfstrooisel is een natuurproduct uit de bovenste veenlagen en is dus 100% organisch.

Tuinturf is zeer geschikt voor het (ver)planten van zuur minnende tuinplanten, zoals rododendron, azalea, heideplanten etc. De samenstelling van tuinturf zorgt ervoor dat de bodem rondom de plant zuurder, luchtiger en vochtvasthoudender wordt. Tuinturf is een zuiver natuurproduct uit de diepste veenlagen en is dus 100% organisch

Tevens bieden wij  compost, kalkkoemestkorrel, kippenmestkorrel, hydrokorrels, saai- en stekgrond en vivimus 
Wij werken met de merken: DCM, Ecostyle 

Scroll naar boven