Rundvee/schaap

Rundvee

Massier heeft een ruim aanbod aan producten voor de rundveehouderij. Op het gebeid van voeding hebben wij een compleet assortiment van kalf tot koe. Kalvermelk, start- en groeivoer voor kalveren zowel brok als muesli, diverse soorten rundveebrok, mineralen, likemmers, en likstenen.

Tevens hebben wij een ruim aanbod aan verzorgingsproducten zoals 
klauwverzorging, uierverzorging in de vorm van dip of spray, uierbalsems, vliegenbestrijding en homeopathische middelen ter eventuele vervanging van antibiotica.
Aanvullende voeders tegen dehydratatie bij diarree, vitaminecomplexen, mineraalvoeders, likstenen/lik emmers en bolussen voor rundvee.

Bovendien biedt Massier u een uitgebreid assortiment agrarische benodigdheden zoals persoonlijke bescherming, reiniging, desinfectie, instrumenten, emmers, spenen, warmtelampenkruiwagens, a
frasteringproducten en dergelijke.

Schaap

Massier heeft een complete voedingslijn van lam tot schaap in het assortiment, 
Voor de opfok van lammeren hebben wij Vita Milk Lam in ons assortiment. Vita Milk Lam is een kunstmelk voor een goede opfok van lammeren en is geschikt voor voorraad en flesvoeding en verkrijgbaar in klein of groot verpakking. Lammerenkorrel is verkrijgbaar in 20 kg en bij afname van grotere hoeveelheden vanuit de silo.

Schapenbrok en muesli  uitgebalanceerd onderhoudsvoer voor schapen is het gehele jaar te voeren naast ruwvoer en/of weidegang.
Verkrijgbaar in 20 kg.

Ruwvoer/hooi in pakjes is het gehele jaar door aanwezig.

Tevens hebben wij een ruim aanbod aan likstenen/likemmers, mineralen, en een ruime keuze verzorgingsartikelen en ongedierte bestrijding voor schapen.

Scroll naar boven