Hond

Massier biedt u alles voor uw trouwe viervoeter.

Ons assortiment hondenvoeding is zeer uitgebreid en bestaat uit droogvoer zoals geperste of krokante brokken, nat voer zoals paté, gestoofd of vers vlees. De juiste hondenvoeding is belangrijk voor de gezondheid en vitaliteit van uw hond. De keuze is afhankelijk van de grootte, leeftijd, activiteit, gevoeligheid en smaak van uw hond. 
Ook kunnen er huid/vacht problemen zijn of een overgevoeligheid voor bepaalde bestanddelen waardoor u genoodzaakt bent over te stappen op een andere voeding.

Op basis van onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag bij de juiste keuze van uw hondenvoer!

Wij hebben een ruim aanbod van diverse merken zoals: Opti-life, Proplan, Royal Canin, Smolke, Carocroc, Farmfood, Barca, Cavom, Biofood, Ecostyle
Happy life, Dog-chow, Pedigree, Bonzo en een tal van huismerken.

Bovendien hebben wij in de winkel een groot snackplein waar u gezonde en natuurlijke snacks kunt vinden voor uw hond.
Regelmatig kauwen is goed voor gebit, tandvlees en kaken van uw hond. Het gebit word als het ware op natuurlijke wijze gepoetst.

Grote collectie hondenmanden en hondenkussens vindt u bij ons in de winkel. Wij gaan met de nieuwste trends mee waardoor onze collectie regelmatig wisselt. Ruim aanbod aan speelgoed, voerbakken, riemen, halsbanden, accessoires, voedingssupplementen en verzorgingsartikelen van verschillende merken zoals Gebr de boon, Beeztees, Pet solutions, Duvo en Anidis

Tevens bieden wij een ruime keuze in vlooienbestrijding en wormkuren.
Frontline, Advantix, Beaphar, Exil, en Bayer


Scroll naar boven